Vegaaniset ja gluteenittomat kaurakookoskeksit taatelikinuskilla

vegaaniset ja gluteenittomat kaurakookoskeksit taatelikinuskilla

Vegaaniset ja gluteenittomat kaurakookoskeksit taatelikinuskilla | Usein paranemismatkan alkuvaiheessa saattaa tuntua, että  joutuu luopumaan kaikesta! Varsinkin kaikista leipomuksista! Koska kaikessahan on maitoa, gluteenia, kananmunia, rypsiöljyä, prosessoitua sokeria jne.

Mutta näinhän se ei todellakaan ole! Sun ei tarvii luopua mistään! Sä vaan korvaat ne huonot jutut hyvillä.

Okei opetteluahan se aluksi vaatii, mutta mä ajattelin vähän helpottaa sun leipomishimoa!

Nyt jaan reseptin herkullisista vegaanisista ja gluteenittomista kaurakookoskekseistä taatelikinuskilla!

Se mihin keskityt, lisääntyy

Kun muistetaan keskittyä siihen mitä saa syödä sen sijaan, että murehditaan sitä, mitä ei saa syödä, maailma aukeaa aivan uudella tavalla!

Täällä on niin paljon kaikkea ihmeellistä, mistä pystyy luomaan kaikkea vielä ihmeellisempää! Pitää vaan lähteä rohkeasti etsimään ja kokeilemaan.

Sekä kaurakookoskeksit että taatelikinuski sopivat tietenkin Medical Medium -opin mukaiseen, parantavaan ruokavalioon!

Näissä on hieman rasvaa, mutta yhtä parhaista: kookosöljyä.

Paranemisen aikana on tietenkin hyvin tärkeä keskittyä puhtaan ja puhdistavan ruoan syömiseen, mutta näillä kekseillä voi hyvillä mielin silloin tällöin herkutella!

(Lue lisää Ruokavalio, jonka avulla voit parantua)

vegaaniset ja gluteenittomat kaurakookoskeksit taatelikinuskilla

Kaurakookoskeksit

9 kpl

Kun kaipaat herkullisia ja rapeita kaurakookoskeksejä, kokeile näitä! Lisäsin kookosta tasapainottamaan kauran makua ja se toimii mielestäni oikein hyvin.

1/2 dl sulatettua kookosöljyä

1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita

1 dl kookoshiutaleita

1/2 dl gluteenittomia kaurajauhoja

1/2 dl kookosjauhoja

1/2 dl vaahterasiirappia

2 rkl vettä

hyppysellinen hyvälaatuista suolaa

Ohje:

Sulata kookosöljy kuumassa vesihauteessa juoksevaksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sitten kookosöljy, vaahterasiirappi ja vesi ja sekoita. Lusikoi taikina leivinpaperin päälle kasoiksi ja painele kekseiksi. Paista uunissa 150 asteessa 15-20min.

vegaaniset ja gluteenittomat kaurakookoskeksit taatelikinuskilla

Taatelikinuski

Hurmaava taatelikinuski sopii moneen jälkiruokaan. Tuo ihanaa makeutta ja täyteläisyyttä. Tää sopi täydellisesti rapeiden keksien kanssa dipattavaksi!

1 dl itsetehtyä mantelimaitoa

10 tuoretta taatelia

Ohje:

Laita 1/2 dl manteleita likoamaan veteen (väh. 6h). Kaada liotusvesi pois ja laita mantelit blenderiin. Lisää blenderiin myös  1 dl puhdasta vettä. Blendaa maidoksi.

Halkaise tuoreet taatelit kahtia ja poista niistä kivet. Lisää taatelit mantelimaidon joukkoon sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi

Herkkuhetkiä sulle!

-Noora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *