10 yleistä merkkiä, mistä tiedät elimistösi tarvitsevan puhdistusta nyt heti

elimiston puhdistus

10 yleistä merkkiä, mistä tiedät elimistösi tarvitsevan puhdistusta nyt heti | Erilaiset terveysongelmat ovat nykyään hyvin tyypillisiä. Vai kuinka monta sellaista ihmistä sä tunnet, jolla ei olisi koskaan ollut mitään kremppaa kehossaan? 

Mutta näitä ongelmia ei useinkaan ihmetellä sen enempää, pikemminkin niitä normalisoidaan, kaikillahan niitä on. 

Ja se on just se ongelma! Kun ymmärretään, että sairaus tai oire ei ole ihmiselle millään tavalla luonnollinen tila, voidaan ymmärtää, että palauttamalla keho takaisin sen luonnolliseen tilaan, voi sairauksista ja oireista päästä kokonaan eroon. 

Luonnollinen tila voidaan palauttaa tietenkin kehon puhdistuksella. 

Vaikka erilaisia terveysongelmia on enemmän kuin laki sallii, luettelen nyt 10 yleistä merkkiä, mistä tiedät elimistösi tarvitsevan puhdistusta nyt heti. 

10 yleistä merkkiä, mistä tiedät elimistösi tarvitsevan puhdistusta nyt heti 

Mä oon elänyt suurimman osan elämäni kärsien milloin mistäkin vaivasta. 

Muistan joskus miettineeni, miten voi olla mahdollista, että aina yhden vaivan poistuttua, seuraava ilmestyi. 

Välillä erilaisia oireita oli tietty myös samaan aikaan. 

En koskaan ajatellut sen johtuvan mistään sen kummemmasta, ne nyt vaan kuulu elämään. Näin lääkärissäkin sanottiin. 

Vasta kun sairastuin kunnolla, niin että se teki musta pahimpina päivinä toimintakyvyttömän, eikä mikään lääke auttanut, hälytyskellot alkoi soida: on pakko tehdä jotain! 

 Ja minähän tein. Monellakin eri tasolla.  

Ensin aloin muuttamaan ruokavaliotani. Jätin gluteenin pois. Ymmärtämättä silloin sen enempää, puhdistin kehoani gluteenista. Olo tuntui välillä paremmalta. 

Seuraavaksi jätin pois maitotuotteet, prosessoidun sokerin ja hiivan. Puhdistin siis kehoani niistä. Olo parani entisestään. 

Todellinen puhdistus alkoi vuosi sitten kesällä. Jätin pois muitakin ongelmia aiheuttavia ruoka-aineita ja lisäsin hyviä, puhdistavia ruoka-aineita. 

Muutaman kuukauden päästä olin päässyt eroon ruoansulatus- ja suolisto-ongelmistani! Olin tietty super onnellinen jo siitä, mutta onnellisuutta lisäsi vielä enemmän se, että tajusin päässeeni eroon monista muistakin “pikkuvaivoista”, joita pidin ennen täysin normaaleina! 

elimiston puhdistus

Siksi haluun jakaa sulle nyt 10 yleistä merkkiä, mistä tiedät elimistösi tarvitsevan puhdistusta nyt heti: 

1.Herkkuhimo 

Hyvin tyypillinen merkki kehon puhdistuksen tarpeesta on herkkuhimo. Herkkuhimolla tarkoitan nyt siis sitä, kun himoitaan prosessoitua sokeria (karkkia, suklaata, jäätelöä, limua jne.) tai suolaa/rasvaa (sipsejä, suolapähkinöitä, pizzaa, hampurilaista jne.). 

Kun keho ei ole tasapainossa, sillä on vajetta luonnollisessa muodossa olevasta sokerista, suolasta ja rasvasta. 

Puhdistamalla kehoa aidoilla ja puhtailla raaka-aineilla, saat tankattua kaikkea sitä, mitä kehosi oikeasti tarvitsee.

2.Turvotus 

Turvotus on myös hyvin yleinen merkki puhdistuksen tarpeesta. Turvotus johtuu aina maksan heikentyneestä tilasta. 

(Lue lisää Eroon turvotuksesta – nämä 5 askelta auttavat sua pääsemään siitä lopullisesti) 

3.Vetämätön olo 

Ei jaksa, ei huvita. Kun keho on kuormittunut taudinaiheuttajista ja myrkyistä ja/tai lisämunuaiset ovat uupuneet, monet kokevat uupumusta, toiset jopa hyvin voimakasta väsymystä. 

(Lue lisää Jatkuva väsymys – näin tunnistat syyt ja helpotat oloasi) 

4.Uniongelmat 

Erilaiset nukahtamiseen ja nukkumiseen liittyvät ongelmat ovat tänä päivänä hyvin yleisiä. Ei meinata saada unta ollenkaan tai sitten nukahdetaan hyvin, mutta herätään jakuvasti pyörimään. 

Yksi uniongelmien syy löytyy maksasta, joka toimii heikosti, on ylikuumentunut tai täynnä myrkkyjä. Toinen uniongelmien syy on viruskuorma ja kolmas on myrkylliset raskasmetallit aivoissa. Myös ruoansulatuskanavan ja lisämunuaisten ongelmat saattavat aiheuttaa unettomuutta. 

Oli unettomuuden aiheuttaja mikä tahansa, kehon puhdistamisella voit päästä siitä eroon. 

 5.Toistuvat päänsäryt 

Päänsäryt voivat johtua joko viruksien aiheuttamista neurotoksiineista, myrkyllisistä raskasmetalleista aivosoluissa tai kroonisesta nestehukasta. Ne voivat liittyä myös stressiin ja jännitykseen, koska näissä tilanteissa adrenaliinia vapautuu lisämunuaisista enemmän ja se kulkeutuu mm. aivoihin. 

6.Ummetus/ripuli 

Kaikki suoliston ongelmat johtuvat alun alkaen maksan heikentyneestä tilasta. Kehon puhdistuksella on suuri vaikutus suoliston toimintaan. 

(Lue lisää Salaisuuksia suoliston ongelmista – mistä ne oikeasti johtuvat?) 

 7.Limaisuus 

Jatkuva suun/kurkun/nenän liman tuotanto esim. aamuisin, saattaa liittyä yliherkkyyksiin, allergioihin tai suoliston yritykseen suojautua haitallisilta hapoilta. 

Puhdistuksen avulla voit päästä eroon tästäkin yleisestä vaivasta. 

8.Aivosumu 

Kun ajatus ei kulje, keskittyminen on vaikeaa, asiat unohtuvat eikä arkisesta elämästä tunnu tulevan mitään, puhutaan aivosumusta. Aivosumun todelliset syyt ovat virukset ja myrkylliset raskasmetallit kehossa, joista voit päästä eroon puhdistamalla kehoasi.

9.Kiertohäiriöt 

Kiertohäiriöitä on monenlaisia ja nykyään niitä pidetään täysin normaaleina. Vakavatkin kiertohäiriöt voivat silti yllättäen helpottaa, kun kehoa puhdistaa tarpeeksi. 

(Lue lisää Naisten hormonaaliset ongelmat – mistä ne oikeasti johtuvat?) 

 10.Stressi 

Stressi on hyvin yleinen vaiva ja kaikilla sitä esiintyy joskus. Ongelmalliseksi se muodostuu silloin, kun sitä ei tiedosta ja/tai se on jatkuvaa. Ja useinkaan ihminen ei edes itse tiedä, että hänen kehonsa on jatkuvassa taistele tai pakene tilassa, koska on niin tottunut olotilaansa.  

Stressaantuneessa tilanteessa lisämunuaiset lisäävät adrenaliinin tuotantoa, mitä tarvitaan silloin, kun ollaan oikeasti hädässä (juoksemassa pakoon tiikeriä). Mutta kun adrenaliini ei poistukaan elimistöstä fyysisen rasituksen kautta, se tekee tuhojaan kehossa. 

Kehon oikeanlainen puhdistaminen ja vahvistaminen tukee lisämunuaisten toimintaa ja helpottaa siten kehon kuormitusta. 

elimiston puhdistus

Samalla tavalla kuin me pidetään huolta meidän kodista siivoamalla sitä säännöllisesti, meidän pitäisi myös pitää huolta meidän kehosta puhdistamalla sitä säännöllisesti. 

Mikään krooninen oire ei oo normaali, vaikka sitä kuinka yritetään normalisoida. 

Sun ei tarvii kärsiä ja kärvistellä, sä voit itse vaikuttaa oloosi ottamalla vastuun itsestäsi. Kokonaan. 

Kun kehoa puhdistetaan aidolla ravinnolla kehoa kunnioittaen, se on sekä turvallista että tehokasta. Silloin se tukee kehoa ja auttaa sen luonnollisia puhdistusprosesseja toimimaan paremmin. 

Puhdistukseen ei silti kannata lähteä suinpäin, vaan aina kannattaa edetä pienin, mutta määrätietoisin askelin.

Kokosin sulle maksuttoman oppaan, jossa jaan 5 askelta puhtaampaan ja vahvempaan kehoon. Lataa opas täältä>>>>

 

-Noora 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *