Eroon turvotuksesta – nämä 5 askelta auttavat sua pääsemään siitä lopullisesti

nama 5 askelta auttavat sua paasemaan lopullisesti eroon turvotuksesta

Eroon turvotuksesta – nämä 5 askelta auttavat sua pääsemään siitä lopullisesti | Katsot itseäsi peilistä ja silittelet vatsaasi. Se näyttää siltä, kuin olisit 6. kuulla raskaana.

Aamuisin kaikki on hyvin, mutta jo lounaan jälkeen alkaa ahdistamaan.

Housujen vyötärö tuntuu yhtäkkiä kiristyneen, ja sun tekee mieli avata housujen nappi. Jos sellainen olisi. Sä oot jo aikoja sitten siirtynyt käyttämään huomattavasti mukavampia vaatteita.

Tällaista mun elämä oli ennen. Oikean tiedon ja suurten ruokavaliomuutosten myötä suolistoni kunto vihdoin koheni ja pääsin eroon jatkuvasta turvotuksesta.

Ja sulla on siihen yhtälailla mahdollisuus, mä kerron sulle mistä sun turvotus oikeesti johtuu ja mitkä 5 askelta auttavat sua pääsemään lopullisesti eroon turvotuksesta!

Eroon turvotuksesta – nämä 5 askelta auttavat sua pääsemään siitä lopullisesti

Jotta me voidaan huomioida oikeat asiat, meidän täytyy ymmärtää, mistä turvotus todellisuudessa johtuu.

Mä hoidin omaa turvotustani vuosien ajan väärin. Tottakai luulin hoitavani sitä aina oikein ja ajoittain se vähän helpottikin, mutta sitten se taas palasi ja mietin pääni puhki että miksi!

Vasta kun löysin Medical Medium -opista selkeän selityksen turvotuksen juurisyille, pystyin alkaa hoitaa oikeaa syytä ja sitä myöten pääsin eroon turvotuksesta.

Anthony kertoo turvotuksen johtuvan maksasta, maksa voi toimia hitaasti tai olla ylikuormittunut. Tarkastellaanpa näitä tarkemmin

 1. Maksa toimii hitaasti (johtuen myrkyistä, taudinaiheuttajista ja muista maksaa häiritsevistä tekijöistä)

Hitaasti toimiva maksa heikentää sappinesteen tuotantoa (sappea tarvitaan rasvan pilkkoutumiseen) ja sen myötä vähentää hyvien vatsahappojen määrää vatsassa (hyviä vatsahappoja tarvitaan proteiinin pilkkoutumiseen).

Tällöin rasva ja proteiinit eivät pilkkoudu kunnolla ja ne kulkeutuvat suolistoon pilkkoutumattomina. Solut eivät voi käyttää pilkkoutumattomia rasvoja ja proteiineja rakennusaineina, joten rasva ja proteiini alkavat mätänemään suolistossa.

Mätänevä ruoka ruokkii taudinaiheuttajia ja tuottaa ammoniakkia, myrkyllistä kaasua, mikä aiheuttaa suoliston laajentumista. Tämä taas aiheuttaa turvotusta, kramppeja ja epämukavaa oloa.

 1. Maksa on ylikuormittunut myrkyllisistä aineista (kuten taudinaiheuttajien jätteistä tai myrkyllisistä raskasmetalleista), jolloin ne valuvat maksasta pois sappinesteen mukana.

Maksasta pois valuessaan nämä myrkylliset aineet päätyvät suolistoon ja peittävät ohutsuolen ja paksusuolen.

Tämä estää hyvien bakteerien esiintymisen ja ruokkii huonoja mikro-organismeja ja aiheuttaa siten turvotusta.

Turvotuksesta voi siis päästä eroon hoitamalla turvotuksen todellista juurisyytä, eli maksaa ja sen toimintaa.

Myös suolisto on tärkeä huomioida, jotta siellä olevia vaurioita voidaan korjata ja siten nopeuttaa paranemista.

5 askelta, jotka auttavat sua pääsemään lopullisesti eroon turvotuksesta:

 1. hyvien vatsahappojen palauttaminen
 2. puhtaan ja puhdistavan ravinnon syöminen
 3. rasvan käytön vähentäminen
 4. suoliston puhdistaminen
 5. hyvien bakteerien palauttaminen suolistoon

nama 5 askelta auttavat sua paasemaan lopullisesti eroon turvotuksesta

Näin otat askeleet

Nyt tiedät, mitkä askeleet pitää ottaa, seuraavaksi kerron miten otat ne.

 1. Hyvien vatsahappojen palauttaminen
 1. Puhtaan ja puhdistavan ravinnon syöminen
 1. Rasvan käytön vähentäminen
 • Rasvan käytön vähentämisellä mahdollistetaan maksan toipuminen ja siten sappinesteen normaali tuotanto. Erityisen tärkeä poistaa kaikki eläinperäiset tuotteet joksikin aikaa.
 1. Suoliston puhdistaminen
 • Banaani, lehtivihreä, päärynä, maradol papaya, aloe vera ja viikunat auttavat puhdistamaan suolistossa olevia, huonosti pilkkoutuneita rasvoja ja proteiineja. Myös myrkylliset raskasmetallit on tärkeä saada pois suolistosta, siihen paras keino on nauttia päivittäin Heavy Metal Detox smoothieta (Lue lisää Tämä puhdistava smoothie poistaa kehostasi myrkylliset raskasmetallit)
 1. Hyvien bakteerien palauttaminen suolistoon
 • Hyviä bakteereita voi palauttaa suolistoon lisäämällä elollisuutta, eli raakaa, elävää ruokaa. Idut ovat ihan parhaita tässä, mutta joskus voi olla tarpeellista turvautua myös laadukkaisiin probiootteihin.

Alku on usein vaikeaa

Kun lähdet ottamaan askelia, muista, että muutos ei tapahdu hetkessä. Turvotus ei poistu yhdessä yössä, eikä viikossakaan tai välttämättä vielä kuukaudessakaan.

Kun aletaan syömään parantavia ruokia ja juomaan sellerimehua, usein turvotus jopa tuntuu aluksi pahenevan!

Oireiden pahentuminen johtuu puhdistuksesta, siitä että keho työntää ulos myrkkyjä ja tuhoaa viruksia ja bakteereja. Tämä on täysin normaalia ja kuuluu paranemisprosessiin, mutta monet pelästyvät tätä ja jättävät pahimmassa tapauksessa koko homman kesken.

Kukaan ei pysty tarkkaan sanomaan, kauanko turvotuksesta parantuminen kenelläkin kestää. Kaikki riippuu maksan tilasta. Maksa saattaa pitää sisällään vuosia haudottuja myrkkyjä, joten niistä eroon pääseminen voi viedä hetken jos toisenkin.

Tämä maksan ja koko kehon puhdistaminen on kuitenkin kaikkien niiden hetkien arvoista! Ja tää on ainut keino oikeasti parantua!

Mieti, voit viedä terveytesi ja hyvinvointisi aivan uudelle tasolle. Voit päästä nauttimaan vapaasta, turvotuksettomasta elämästä!

 

-Noora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *