energiahoito espoo

Kaikki on energiaa, myös meidän kehomme.

Kehomme energioihin vaikuttaa merkittävästi mm. se, mitä syömme ja juomme, miten nukumme ja liikumme, mitä tunnemme ja ajattelemme.

Kun energiat virtaavat vapaasti ja korkeavärähteisesti, keho voi kokonaisvaltaisesti hyvin, mutta kun kehoon kertyy matalavärähteistä energiaa, se alkaa pikkuhiljaa tukkia kehoa.

Energiahoito on tasapainottavaa hoitoa, jonka tarkoitus on puhdistaa ja vahvistaa kehoa kehon energiakeskusten kautta niin, että energiat pääsevät taas virtaamaan vapaammin.

Energiahoidosta voi saada apua monenlaisiin haasteisiin, sekä fyysisiin että tunneperäisiin, mutta hoitoon voi tulla myös ihan vaan rentoutumaan.

Hoito alkaa alkukeskustelulla, jonka jälkeen asiakas siirtyy hoitopöydälle viltin alle lepäämään. Hoidossa hoidetaan kehoa sekä fyysisesti koskettamalla että ilman kosketusta. Lopuksi keskustellaan ja käydään läpi hoidossa mahdollisesti esiin nousseita asioita.

Olet lämpimästi tervetullut hoitoon Espoon Kauklahteen tai voit nauttia kaukohoidosta mistä päin maailmaa tahansa.

 

”Noora luo turvallisen ja lempeän ilmapiirin. Vahva suositus erityisesti kroonisesta stressistä ja ahdistuksesta oireileville. Hoidot tukee kokonaisvaltaisesti niin kehon kuin myös mielen palautumista. Hoitojen jälkeen olen taas löytänyt kauan etsimäni tasapainon.”

-Helmi

Energiahoito 60min./55€  |  90min./75€ 

🦋Enkelihoito 60min./55€   | 90min./75€

✨Energisoiva kasvohieronta 30min./30€

🦋Kaukohoito 30min./30€