Kehon puhdistus – aloita kevyellä aamupuhdistuksella

kehon puhdistus

Kehon puhdistus – aloita kevyellä aamupuhdistuksella | Monet puhdistavat kehoaan pari kertaa vuodessa, yleensä keväisin ja syksyisin. Se on tosi hyvä ja tärkeä tapa pitää itsestä huolta.  

Jos kuitenkin kärsit kroonisista sairauksista tai oireista, pari puhdistuskuuria ei riitä. 

Itsensä syvällinen parantaminen vaatii aina kehon syvällistä puhdistamista. 

Nyt kerron sulle tehokkaasta aamupuhdistuksesta, joka on loistava keino aloittaa kehon syvällinen puhdistaminen! 

Kehon puhdistus – aloita kevyellä aamupuhdistuksella 

Me ollaan päivittäin tekemisissä erilaisten myrkkyjen ja taudinaiheuttajien kanssa, mitkä kerääntyy elimistöömme. Nämä ovat myös kroonisten sairausten todellisia juurisyitä. 

(Lue lisää – Todelliset syyt kroonisten sairausten takana) 

Kun mä alotin mun paranemismatkani, lisäsin ruokavaliooni kasviksia ja jätin pois gluteenin. Gluteeni oli suht helppo korvata gluteenittomilla tuotteilla.  

Nykyään toki tiedän, ettei monet gluteenittomat valmistuotteetkaan oo kovin hyviä, ne on usein jopa vielä prosessoidumpia kuin gluteenia sisältävät tuotteet. 

Jo gluteenin poisjättäminen tuntui tuovan hivenen helpotusta jatkuvaan närästykseen ja siitä innostuneena vähensin huomattavasti myös maitotuotteiden käyttöä. Ja olo parani entisestään. 

Näiden muutosten myötä pystyin muutamassa kuukaudessa luopumaan happosalpaajista, refluksiini määrätyistä lääkkeistä!

Pienilläkin muutoksilla voi saada paljon hyvää aikaan ja nyt myös tiedän miksi: olin lisännyt parantavan ruoan syömistä ja jättänyt pois kaksi taudinaiheuttajia ruokkivaa ja usein melko prosessoitua ruoka-ainetta ja siten alkanut puhdistaa kehoani. 

Tästä samasta oon kuullut myös monilta muilta, muutosta ei tarvitse tehdä kerralla isosti, jos ei tunnu hyvältä. 

Ja siksi oon niin innoissani saadessani jakaa sulle nyt tietoa aamupuhdistuksesta. Aamupuhdistuksella on super suuri merkitys, mutta se ei vaadi mahdottoman suurta muutosta. 

Aamupuhdistus on se, jolla lähdin itse reilu vuosi sitten toteuttamaan Medical Medium oppia. Se toi nopeasti uutta energiaa aamuihini!

kehon puhdistus

Miksi aamupuhdistuksella on suuri vaikutus terveyteen? 

Aamuyöllä kun sinä vielä nukut, maksasi herää ja alkaa tekemään luonnollista puhdistustyötään. Se kerää myrkkyjä ja toksiineja, jotta ne voitaisiin poistaa kehostasi aamulla. 

Jos olet illalla syönyt raskaasti, maksasi ei ole päässyt välttämättä lepäämään ollenkaan, vaan se on alkuyöstä joutunut käsittelemään tätä raskasta ruokaa. 

Maksasi on siis pahimmassa tapauksessa tehnyt koko yön töitä ja kun syöt “normaalin” aamupalan kaikkine rasvoineen (juustoineen, pekoneineen, kananmunineen jne.) maksasi joutuu alkaa saman tien käsittelemään sitä.  

Näin maksa ei pääse missään kohtaa lepäämään, vaan se alkaa ylikuormittua ja heikentyä. Myös maksan yöllä aloittama puhdistustyö menee hukkaan, koska aamulla nautitut rasvat paksuntaa verta eikä myrkkyjen pois huuhtominen pääse toteutumaan. 

Tämän lisäksi valtaosa ihmisistä kärsii kroonisesta nestehukasta. Kun aamu aloitetaan kahvilla, teellä tai muilla luonnollisilla tai luonnottomilla energiajuomilla, keho ei nesteydy, vaan kuivuu. 

Syödessäsi ja juodessasi “normaalisti”, maksasi ei siis pääse toipumaan eikä kehosi pääse puhdistumaan. 

Mitä pidempään näin jatkuu, sitä suuremmalla todennäköisyydellä terveytesi heikkenee ja alat kärsimään erilaisista oireista ja sairauksista. 

Aamupuhdistuksen tarkoitus on tukea kehon luonnollista puhdistusprosessia ja maksan toimintaa. 

Aamupuhdistukseen kuuluu hyvä nesteytys, jotta maksan yöllä keräämät myrkyt saadaan huuhdottua kehosta pois. Lisättyjä rasvoja taas vältetään kokonaan. 

Mitä aamupuhdistuksen aikana on otettava huomioon? 

Aamupuhdistuksen aikana on erittäin tärkeää huolehtia oikeanlaisesta nesteytyksestä. 

Heti heräämisen jälkeen juodaan sitruunavettä ja seuraavaksi sellerimehua. Nämä juomat ovat hyvin olennainen osa puhdistusta. 

(Lue lisää Sellerimehu – oikein käytettynä lyömätön parantaja ja Sitruunavesi ja kurkkumehu – kun et pysty juomaan sellerimehua) 

Aamupuhdistuksen aikana nautitaan vain puhdasta ja puhdistavaa ruokaa. Lisättyjä rasvoja vältetään kokonaan ja parhaimman vaikutuksen saa, kun vältetään muitakin ongelmia aiheuttavia ruoka-aineita. 

kehon puhdistus

Mulla aamupuhdistus on edelleen osa jokaista päivääni. En voisi enää edes kuvitella aloittavani aamua ilman nesteitä ja hedelmiä!  

Nykyään mun aamupuhdistus venyy päivälliseen saakka. Se vaan yksinkertaisesti nyt tuntuu parhaalta niin. 

Uskon, että säkin löydät itsellesi parhaan tavan jatkaa, kun saat ensin aloitettua kehosi puhdistamisen tällä ihanan kevyellä ja energisoivalla aamupuhdistuksella. 

 

-Noora 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *