Luonnoton hoito vai luonnollinen parantuminen?

luonnoton hoito vai luonnollinen parantuminen

Luonnoton hoito vai luonnollinen parantuminen? | Mikä sulle on tärkeintä elämässä?

Tosi monelle se tuntuu olevan oma ja lähimmäisten terveys. Ihmiset haluaa voida hyvin ja pysyä terveinä.

Usein kuvio menee silti niin, että terveyttä osataan oikeesti arvostaa vasta siinä vaiheessa, kun se menetetään. Silloin halutaan parantua!

Suurimmalle osalle kuitenkin riittää, että oireista päästään eroon. Oireiden kanssa mennään lääkäriin. Tehdään tutkimuksia ja saadaan mahdollisesti joku diagnoosi. Samalla saadaan hoito-ohjeet, joihin usein liittyy merkittävänä osana lääkehoito.

Ja sehän sopii. Jos kerran on olemassa joku lääke, mikä auttaa ja vie pahimmat oireet, niin kukapa ei sitä haluaisi? Ja lääkäri sanoo, että se auttaa. Lääkärin sana on laki.

Tuttua eikö?

Seuraukset:

  • lääkkeitä käytetään enemmän kuin koskaan
  • ollaan sairaampia kuin koskaan
  • ja mikä pahinta, ongelmat alkaa yhä vain nuorempana

Mikä avuksi? 

Ymmärrys. Ymmärrys siitä, että jokainen voi itse vaikuttaa omaan terveyteensä. Jokainen kroonisen sairauden kanssa elävä voi luonnottoman hoidon sijaan parantaa itsensä luonnollisesti.

Totuus sattuu

Kun kaiken sulle syötetyn tiedon takana on lääketeollisuus, kerrotaan sulle se, mikä saa sut käyttämään lääkkeitä. Sulle kerrotaan ne tutkimustulokset, mitkä puoltaa lääkkeiden hyötyjä ja kaiken muun hyödyttömyyttä.

Asiaa sen enempää kaunistelematta: lääketeollisuutta ei kiinnosta tipan tippaa sun terveys. Lääkefirmat haluaa sut heidän maksavaksi asiakkaakseen ja mieluiten niin, että sä myös pysyt sellaisena koko loppu elämäsi. Sä oot osa heidän bisnestään, piste.

luonnoton hoito vai luonnollinen parantuminen

Jos tää kaikki tuli sulle ihan puskista, täysin uutena asiana, oot varmasti vihanen mulle, miten joku voi sanoa noin!?

Mä pyydän sua hetken miettimään, mikä tässä tuntuu kaikista pahimmalta?

Sekö, että juuri mä sanoin niin? Vai ehkä se, että asia tosiaan saattaisi olla niin ja sulle oltaisiin valehdeltu kaikki nää vuodet?

Älä ammu viestin tuojaa. Mä en oo keksinyt tätä, tää on TOTTA. Ja totuus sattuu. Oon itse muutama vuosi sitten kohdannut nää samat asiat täysin uutena, ja se tuntui aluksi tosi pahalta!

Tunsin itseni petetyksi. Eikö kukaan oikeesti halunnutkaan missään vaiheessa mun parasta? Eikö kukaan oikeesti halunnutkaan auttaa mua?

Tottakai halusi. En syytä lääkäreitä tai hoitajia, he varmasti halusivat auttaa mua. Siksihän he työtään tekevät, auttaakseen ihmisiä voimaan paremmin.

Mutta entä jos heillä ei ole muuta tietoa? Entä jos he tekevät kaikkensa sen tiedon valossa, mitä heillä on?

Koska näin he tekevät. Heillä on paljon tietoa ja todella arvostan sitä! Heidän tietonsa tulee jostain. Se tulee lääketieteestä. Lääketiede perustuu tutkimuksiin, jotka joku rahoittaa ja sillä rahoittajalla on aina tietty tulos, minkä se haluaa sillä tutkimuksella saada. Ja kappas, saadaan juuri se haluttu tulos. Sattumaako? Ei ollenkaan, silkkaa bisnestä.

Luonnoton hoito vai luonnollinen parantuminen?

Ihmiset, kuten myös monet lääkärit, on opetettu uskomaan, että sairaus on sattumaa, että käy vaan huono tuuri. Tai huono perimä, huonot geenit.

Ihmiset, kuten myös monet lääkärit, on opetettu uskomaan, ettei kukaan voi itse vaikuttaa sairauksiinsa. Ruokavaliolla ei ole mitään merkitystä, mutta lääkkeet pelastaa oireilta.

Se on bisnestä. Jos kaikki hoitaisivat itseään ruokavaliolla, ei olisi lääkkeiden käyttäjiä.

Meidät on jo pitkän aikaa opetettu ulkoistamaan terveytemme yhteiskuntamme hoidettavaksi. Me ei osata kuunnella itseämme eikä ymmärretä luottaa itseemme, omaan kehoomme.

Luotamme vain lääkäreihin, jotka luottavat lääketeollisuuteen ja sen tekemiin tutkimuksiin, jotka joku rahoittaa ja joista se joku hyötyy joka kerta.

Mietitäänpä nyt ihan maalaisjärjellä tätä asiaa. Teollisesti valmistetut, kemikaaleja sisältävät, luonnottomat pilleritkö auttavat paremmin kuin mikään? Nekö tekevät kehon tasapainolle hyvää?

Jokainen teollisesti valmistettu pilleri lisää kehon kuormitusta. Lääkkeet saattavat auttaa oireisiin, mutta ne eivät poista niitä. Jos lääkkeen käyttö lopetetaan, oireet palaavat, tai alkavat jossain muualla kehossa.

Joihinkin sairauksiin lääkärit myöntävät huonojen elintapojen vaikutuksen ja kannustavat parantamaan niitä, mutta niiden parempien elintapojenkin rinnallekin määräätään lääkkeitä. Koska eihän pelkillä elintapojen muutoksilla kukaan voi parantua! Sehän tekisi lääkkeistä tarpeettomia, eikä bisnes enää pyörisi.

Jos sä oikeesti haluut terveyttä ja oikeesti haluut parantua, kehon tulee toimia luonnollisesti.

Ja jotta sä voit saada kehosi toimimaan luonnollisesti, sun pitää ottaa vastuu sun omasta terveydestäsi. Sun pitää ymmärtää, että sä voit itse vaikuttaa sun kehon toimintaan ja sitä kautta joko vahvistaa terveyttäsi tai heikentää sitä!

Luonnollinen parantuminen ei tapahdu hetkessä

On tärkeä ymmärtää, että mikään muutos ja parantuminen ei tapahdu hetkessä, et ole sairastunutkaan hetkessä. Mitä pidempään oot kärsinyt oireista ja sairauksista, sitä pidempään parantuminenkin usein kestää.

Sä oot saattanut kärsiä erilaisista terveysongelmista vauvasta asti tai oot alkanut oireilla vasta myöhemmällä iällä. Joka tapauksessa sun ongelmat on tulleet sun tietoisuuteen vasta, kun ne ovat muuttuneet näkyviksi tai tuntuviksi.

luonnoton hoito vai luonnollinen parantuminenSe päivä, jolloin esim. suolistosi alkoi vaivaamaan sua, ei ollut se päivä, jolloin kehosi alkoi kuormittua. Kehosi kuormittuminen on alkanut jo kauan sitä ennen.

Kun keho kuormittuu liikaa, taudinaiheuttajat ja muut toksiinit pääsevät suolistoosi. Sitten esim.ruokavalion tai stressin myötä taudinaiheuttajat muuttuvat aktiivisiksi ja alkavat tehdä tuhojaan.

Näitä tuhoja et useinkaan tunne heti. Saattaa mennä aikaa, ennen kuin sä huomaat edes ensimmäisiä oireita. Oireet on usein aluksi ihan pieniä, “normaaleja” tuntemuksia, jotka vähitellen voimistuu.

Yhtäkkiä saatat huomata, että oot kärsinyt erilaisista kivuista ja kouristuksista viimiset puoli vuotta, etkä edes vielä silloin pidä sitä mitenkään tavattomana.

Vasta kun oireet rajoittaa sun joka päivästä elämää, sä marssit lääkäriin, josta saat diagnoosin suolistosairaudesta. Tai sitten mitään vikaa ei löydy, etkä saa mitään diagnoosia. Sun ongelmat ei silti katoa mihinkään.

Ihmiset on tänä päivänä niin tottuneet erilaisiin kolotuksiin ja särkyihin, että niitä pidetään ihan normaaleina, kaikillahan niitä on!  Lähes kaikilla niitä tosiaan tuntuu olevan, MUTTA ne ei oo millään tavalla normaaleja. Varsinkaan siinä kohtaa, kun nämä vaivat rajottaa elämää ja niiden takia joudutaan käyttää lääkkeitä!

Ne ei oo normaaleja, vaikka jokainen jonka kanssa asiasta keskustelet, sanoo itsellään olevan samanlaisia vaivoja. Tai vaikka jokainen lääkäri sanoo, että ne on tosi yleisiä ja niiden kanssa on vaan opeteltava elämään.

Sun ei tarvitse. Sulla on oikeus parantua. Sulla on mahdollisuus parantua. Mutta sun on uskallettava luottaa itseesi.

Uskalla siis ottaa vastuu. Uskalla avata silmäsi. Uskalla etsiä tietoa viranomaisten, valtamedian tiedotteiden, tutkimusten ja teorioiden ulkopuolelta, koska näin sä voit vihdoin löytää oman totuutesi.

 

-Noora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *