Miksi kehon oikeanlainen puhdistaminen on välttämätöntä terveyden kannalta?

miksi kehon oikeanlainen puhdistaminen on valttamatonta terveyden kannalta

Miksi kehon oikeanlainen puhdistaminen on välttämätöntä terveyden kannalta? | Suurinosa ihmisistä ajattelee, että meidän kehot puhdistavat automaattisesti itse itsensä. Ihan perusjuttu, se mitä syömästämme ruoasta ja juomasta ei imeydy kehoomme, tulee sieltä pois ulosteen, virtsan ja hien mukana.

Näin me usein ajatellaan, koska näin meille opetetaan.

Ja ehkä se oli joskus näin. Ehkä se oli silloin näin, kun meidän kehomme eivät joutuneet elämään jatkuvasti näin suuren kuormituksen alla.

Jos meidän kehomme todella puhdistaisivat automaattisesti itse itsensä, ei niissä pitäisi olla mitään ongelmia. Mutta kuten tiedät, ongelmia on ja paljon.

Katsotaanpa siis tarkemmin, miksi kehon puhdistaminen on niin valtavan tärkeää ja miten kehoa voi puhdistaa turvallisesti.

Miksi kehon oikeanlainen puhdistaminen on välttämätöntä terveyden kannalta?

Terveysalan ammattilaiset jakautuvat selkeästi kahteen ryhmään:

  1. toiset ovat sitä mieltä, että kehon puhdistusta tarvitaan tänä päivänä enemmän kuin koskaan
  2. toisten mielestä mitkään puhdistusohjelmat eivät ole tarpeellisia, koska keho puhdistaa automaattisesti itse itsensä

Ehkä tosiaan ennen oli niin, ettei erillisitä kehon puhdistusta tarvittu. Ehkä se oli silloin niin, kun ei käytetty niin paljon torjunta-aineita. Tai lisä-aineita. Tai säilöntä-aineita. Tai ehkä se oli sillon niin, kun ei käytetty hajusteita, ilmanraikastimia, tuoksukynttilöitä, puhdistusaineita, hiuslakkoja tai lääkkeitä ja ilma ja vedet oli puhtaampia. Tai silloin, kun ei altistuttu päivittäin puhelinten säteilylle ja autojen pakokaasuille.

Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta ymmärsit pointin: me altistutaan tänä päivänä lukuisille keinotekoisille, täysin luonnottomille asioille, jotka kuormittavat meidän maksan toimintoja ja sitä kautta meidän koko kehon toimintoja ja sitä kautta meidän terveyttä!

(Lue lisää Terveyden ydin – mikä se on ja mikä siihen vaikuttaa?)

Sen lisäksi, että me altistutaan päivittäin kemikaaleille ja myrkyllisille raskasmetalleille, me altistutaan yhtälailla erilaisille taudinaiheuttajille. Nämä virukset ja bakteerit liikkuvat hurjaa vauhtia väestömme keskuudessa , aiheuttaen autoimmuunisairauksia ja muita, säästelemättä ketään.

Mitä enemmän näitä häiriötekijöitä kehossa on, sitä enemmän keho tarvitsee puhdistusta.

miksi kehon luonnollinen puhdistaminen on välttämätöntä terveyden kannalta

Terveysalan asiantuntijat, jotka väittävät, ettei puhdistamisen tarvetta ole, eivät useinkaan tiedä, että runsasrasvainen ruokavalio (eli ihan se tavallinen ruokavalio, jonka mukaan lähes kaikki syövät) ei tue millään tavalla kehon luonnollista puhdistumista.

Rasva paksuntaa verta ja paksu veri estää kehomme luonnollisen puhdistuskyvyn!

Ei ole väliä, oletko sekasyöjä vai kasvissyöjä vai onko ruokavaliosi keto, vähähiilihydraattinen, paleo vai vegaaninen, kaikissa syödään paljon rasvaa! Ne kaikki kuormittaa maksaa, hidastaa sen toimintaa ja paksuntaa verta, ja nämä kaikki estävät kehon luonnollisen puhdistusprosessin.

Ja kun keho ei pysty luonnollisesti puhdistumaan, alkaa syntyä erilaisia ongelmia, oireita ja sairauksia.

Kehoa täytyy siis puhdistaa niin taudinaiheuttajista, myrkyistä kuin rasvastakin, jotta sen luonnolliset puhdistusprosessit voivat toimia kunnolla! Siksi kehon puhdistaminen on niin valtavan tärkeää! Siksi kehon puhdistaminen on välttämätöntä terveyden kannalta! 

Kun veri saadaan ohuemmaksi, kehoon kuulumattomat häiriötekijät voivat huuhtoutua sieltä pois luonnollisesti joka päivä.

Mutta miten kehoa voi puhdistaa turvallisesti?

Kaikki puhdistusohjelmat eivät ole samanlaisia

Kuten tiedät, markkinoilla on lukuisia, toinen toistaan puhtaampia ja parempia puhdistusohjelmia ja -kuureja.

Kun halutaan tehdä rahaa, kehitellään erilaisia puhdistusjauheita, -pillereitä ja -mehuja, vaikka ei todellisuudessa edes tiedetä, miten keho toimii ja mitä se tarvitsee.

Tällaisten kehiteltyjen ohjelmien avulla puhdistaminen ei olekaan niin puhdistavaa, eikä varsinkaan turvallista!

Tästä syystä myös ravitsemusterapeutit ja monet muut terveysalan ammattilaiset suojelevat itseään ja asiakkaitaan ja väittävät, että kehon omat puhdistusprosessit ovat täysin riittäviä eikä ylimääräisiä puhdistuskuureja tarvitse kukaan. Se on vastuullisuutta.

Kääntöpuolena näissäkin tapauksissa on kuitenkin se, että ei tiedetä, miten keho toimii ja mitä se tavitsee. Nämä terveysalan ammattilaiset eivät tiedä totuutta. He eivät ole saaneet täydellistä koulutusta siitä, eivätkä tule vielä vähään aikaan saamaankaan.

miksi kehon luonnollinen puhdistaminen on välttämätöntä terveyden kannalta

Oon super kiitollinen, ettei mun tarvinnut odottaa tätä tietoa enää yhtään pidempään! Oon kiitollinen, että sain tämän tiedon myötä vastaukset kysymyksiini ja apua oireisiini. Oon kiitollinen, että saan välittää tätä tietoa nyt myös sulle.

Puhdistuksen ei oo tarkoitus pakottaa kehoa mihinkään. Puhdistuksen tarkoitus on kunnioittaa kehoa ja auttaa sitä toimimaan paremmin.

Puhdistuksen aikana ei oo tarkoitus paastota tai nähdä nälkää. Puhdistuksen tarkoitus on olla turvallinen, kehon toiminnat ja tarpeet huomioiva.

Ja juuri tällaisia ovat MM-opin mukaiset puhdistukset. Niiden aikana syödään. Rajattomasti. Puhtaasti ja puhdistavasti.

 

-Noora

 

P.S. Pahinta on se, kun naureskellaan ja vähätellään puhdistuksen tarvetta. Ihminen, joka on yrittänyt hoitaa terveyttään jo kaikin mahdollisin keinoin ja ravannut lääkäreiltä toisille saamatta apua, tarvitsee puhdistusta! Hän tarvitsee tietoa taudinaiheuttajista, myrkyllisistä raskasmetalleista, rasvan aiheuttamista ongelmista ja siitä, kuinka niistä voi päästä eroon. Hän tarvitsee juuri tämän tiedon, jotta hän voi vihdoin parantua kroonisista terveysongelmistaan!

Jos siis tunnet ihmisen, joka todella tätä tietoa tarvitsee, jaa tämä teksti hänelle. <3

P.P.S Oletko valmis puhdistamaan ja vahvistamaan kehoasi? Kokosin sulle maksuttoman oppaan, jonka avulla pääset loistavaan alkuun! Lataa opas täältä>>>>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *