Miltä tuntuu olla terve? Tämä tunne auttaa sinua parantumaan

terve

Miltä tuntuu olla terve? Tämä tunne auttaa sinua parantumaan | Tiedätkö mitä on manifestointi? 

Manifestointi on tietoista luomista energiatasolla. Kun jotain halutaan manifestoida materiaaliselle tasolle, se pitää luoda ensin energiatasolla ajatusten, mielikuvien ja tunteiden avulla.  

Tunteet ovat meidän voimakkain luomisen väline. Jos siis haluat parantua, on oleellisen tärkeää tietää, mikä tunne auttaa sinua parantumaan ja alkaa tuntemaan sitä tunnetta. 

Miltä tuntuu olla terve? 

Olet varmasti kuullut, että hyvältä tuntuvat tunteet kuten ilo, kiitollisuus, onnellisuus ja rakkaus vahvistavat terveyttä kun taas huonolta tuntuvat tunteet kuten viha, suru, pelko ja katkeruus saattavat pitkään jatkuessaan heikentää terveyttä. 

Tämä perustuu siihen, että tuntemamme tunteet värähtelevät kehossamme eri taajuuksilla.  

Jos tunnet rakkautta, kehosi värähtelee korkeilla energiataajuuksilla ja energiat virtaa vapaasti. Kun tunnet pelkoa, kehosi värähtelee matalilla taajuuksilla, eikä energiat liiku kunnolla. 

Huonolta tuntuvia tunteita ei ole aina helppo käsitellä, mutta käsittelemättöminä tunteet saattavat jäädä kehoon jumiin luomaan energiatukkoja ja –lukkoja. 

Sairaus pitää sisällään monenlaisia tunteita, mutta se saa osittain alkunsa juuri näistä haudotuista tunteista. Tunteet taas herättävät ajatuksia – katkeruus omasta sairaudesta saa ajattelemaan muitakin asioita, joissa on kokenut vääryyttä ja näin katkeruus lisääntyy ja noidankehä on valmis. 

Olennaisen tärkeää on katkaista tämä noidankehä ja alkaa tuntea niitä tunteita, jotka auttavat meitä parantumaan. 

Aloitetaan pienellä harjoituksella. 

Sulje silmäsi ja mieti, miltä sinusta tuntuisi, jos olisit terve?

Mitä tunnetta tuntisit, jos olisit terve? 

Olisitko helpottunut? Tai onnellinen? Ehkä kiitollinen? 

Todennäköisesti sinusta tuntuisi joka tapauksessa HYVÄLTÄ.

terve

Tuo hyvänolon tunne on tienviittasi. Se vie sinut kohti terveyttä, kohti hyvää oloa. 

Tää on yksi yksinkertaisin asia, mitä voit tehdä paranemisesi eteen: 

Ala tuntea jo nyt sitä tunnetta, mitä kuvittelet terveyden tuovan sinulle – näin olet jo ison askeleen lähempänä parantumistasi. 

Tämä tunne auttaa sinua parantumaan 

Kaikki hyvältä tuntuvat tunteet vahvistavat terveyttäsi, mutta yksi on ylitse muiden: 

KIITOLLISUUS 

Kiitollisuuden tunteen on todettu tukevan terveyttä, nopeuttavan parantumista, lievittävän oireita ja lisäävän onnellisuutta.

Päivittäisillä kiitollisuusharjoituksilla saat lisättyä kiitollisuutta runsaasti elämääsi. 

Voit aloittaa harjoittelun yksinkertaisesti ajattelemalla niitä asioita, joista olet kiitollinen esim. perheestä, työstä, ystävistä, harrastuksesta… 

Harjoittelun myötä opit tuntemaan kiitollisuutta myös tavallisista arjen askareista ja voit muuttaa elämääsi monella tasolla paremmaksi.

 

-Noora

 

Haluatko oppia lisää kehon eheyttämisestä? Keholla on luonnollinen kyky parantaa itsensä, kun sitä puhdistetaan oikein  ja sille tarjotaan oikeat rakennuspalikat. Kokosin sulle maksuttoman oppaan, jonka avulla pääset alkuun. Voit ladata oppaan täältä>>>> 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *