Miten energiahoito toimii?

energiahoito

Miten energiahoito toimii? | Kuulen niin usein kysymyksen: miten energiahoito toimii? 

Koska energiaa on vaikea nähdä, sen vaikutusta voi olla vaikea ymmärtää – ja miten voi muka hoitaa jotain, mitä ei näe? 

Siksi haluan nyt avata tässä artikkelissa energiahoitoa vähän tarkemmin. 

Onko energiahoito huuhaata?  

Meidän on vaikea uskoa sitä, mitä emme näe – mutta entä jos voimme nähdä vasta, kun uskomme? 

Kuten tiedät, länsimainen lääketiede perustuu oireiden hoitamiseen. Lähes aina keskitytään hoitamaan vain oiretta – ei oireiden aiheuttajaa.  

Länsimaisessa lääketieteessä on toki omat hyvätkin puolensa esim. leikkaukset, mutta ihminen nähdään vain fyysisenä olentona. 

Itämainen lääketiede taas haluaa hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Sen mukaan keho ja mieli ovat vuorovaikutuksessa keskenään ja tätä kaikkea pitää koossa elämänvoima. 

Elämänvoimaa ei voi tutkia avaamalla kuolleita ruumiita. Siksi länsimainen lääketiede ei pysty tutkimaan energioiden vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin ja näin se vain toteaa, että energiahoito on huuhaata. 

Miten energiahoito toimii? 

Kaikki on energiaa – aivan kaikki. Sinä, minä ja kaikki ympärillämme oleva on energiaa, joka kohteesta riippuen värähtelee eri tavoin. 

Auringon energia on planeettamme käyttövoima ja se mahdollistaa elämän maapallolla. 

Ihmisen, tai minkä tahansa elävän olennon energiakenttä on hyvin erilainen kuin elottomalla esineellä, mutta kaikilla on oma energiakenttänsä. Tieteessä tästä puhutaan sähkömagneettisena kenttänä ja henkisessä maailmankuvassa tästä puhutaan aurana. 

Energialääketieteen mukaan negatiiviset tunteet vaikuttavat sairauksiemme syntyyn tukkimalla kehomme luonnollisia energiavirtauksia.  

Sen mukaan ihmisellä on sekä energiakeho että fyysinen keho, jotka ovat irrallaan toisistaan, mutta hyvin läheisissä tekemisissä. 

Sairaudet ilmenevät ensin energiakehossa ennen kuin siirtyvät fyysiseen kehoon. 

Kun sairauksia hoidetaan energiatasolla, voidaan siis parantaa myös niiden fyysinen ilmentymä ja jopa estää sairauksien puhkeaminen. 

Energiahoito (ja monet muut vaihtoehtoiset hoitomuodot) vaikuttavat juuri tähän energiakehoon ja edistää sitä kautta myös fyysisen kehon terveyttä. 

energiahoito

Energiahoidolla pintaa syvemmälle

Energiahoito on yksi tehokas keino hoitaa oireiden ja sairauksien todellisia aiheuttajia eli niitä negatiivisten tunteiden aiheuttamia kehon energiatukkoja. 

Nämä negatiiviset tunteet kuten pelko, viha, suru, kauna, katkeruus, itsekeskeisyys, anteeksiantamattomuus, riippuvuus ja tuomitseminen, ovat jääneet kehoon jumiin. Niitä ei olla uskallettu tai välttämättä edes ymmärretty kohdata ja käsitellä.  

Energiahoidon aikana tasapainotetaan hoidettavan energiavirtauksia ensin puhdistamalla ja sitten vahvistamalla niitä. 

Näin hoidettavan elämänvoima vapautuu jälleen käyttöön ja keho pystyy alkaa itse parantamaan itseään. 

Koska meidän jokaisen keholla on taito ja voima parantaa itse itsensä, kun annamme sille siihen mahdollisuuden. 

 

-Noora 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *