Puhdista kehostasi haitallinen piikkiproteiini

piikkiproteiini

Puhdista kehostasi haitallinen piikkiproteiini | Korona-injektioiden kautta yleisesti tunnetuksi tullut piikkiproteiini on osoittautunut todella vakavaksi ongelmaksi.  

Piikkiproteiini aiheuttaa monenlaisia haittoja, eikä haitat kohdistu ainoastaan injektion saaneisiin ihmisiin.  

Piikitetty levittää tätä piikkiproteiinia ympäristöönsä hengityksen ja kosketuksen välityksellä, eli myös rokottamaton voi altistua piikkiproteiinille ja kärsiä sen aiheuttamista ongelmista.  

Nyt kerron sulle, kuinka voit puhdistaa kehoasi haitallisesta piikkiproteiinista jos olet altistunut sille piikitettyjen kautta. 

Puhdista kehostasi haitallinen piikkiproteiini 

Korona-injektioissa käytetty lähetti-RNA (mRNA) ja siihen liittyvä piikkiproteiini ei toimikaan aivan niin kuin alun perin oletettiin. 

Piikin kehittäjät olettivat alkuun, että piikkiproteiini jäisi vain pistokohtaan ja sen lähiympäristöön. Nyt Pfizerin tutkimukset ovat osoittaneet, että injektion mRNA ja siihen liittyvä piikkiproteiini kulkeutuvat verenkierron mukana laajalti kehoon jo muutamassa tunnissa. 

Mutta miksi se on ongelma? 

Koska piikkiproteiini on itsessään toksiininen. Se on siis myrkky. 

mRNA kertyy sisäelimiin mm. pernaan, luuytimeen, lisämunuaisiin ja munasarjoihin. Lisäksi piikkiproteiini kulkeutuu sydämeen, aivoihin ja keuhkoihin aiheuttaen verenvuotoa tai hyytymiä/tulppia.  

Eikä se koske ainoastaan piikitettyjä itseään, vaan myös piikitettyjen läheiset, jotka eivät itse ole injektiota ottaneet, ovat saaneet piikkiproteiinista oireita mm. päänsärkyä, ihon kirvelyä/pistelyä ja kiertohäiriöitä. 

Ja mitä enemmän olet tekemisissä juuri piikin saaneiden kanssa, sitä enemmän altistut piikkiproteiinille. 

Onneksi on olemassa luonnollinen vastalääke, toluidiini, joka hajottaa piikkiproteiinia. 

Toluidiini 

Toluidiini siis tuhoaa piikkiproteiinin ja sitä saadaan kuusen ja männyn neulasista. Havunneulasista voidaan tehdä teetä.  

piikkiproteiini

Resepti 

Tarvitset: 

Männyn ja kuusen neulasia 

Vettä 

Omenaviinietikkaa 

Ohje: 

Kerää männyn ja kuusen neulasia. Pese neulaset vadissa, jossa on 5 dl vettä ja 1 dl omenaviinietikkaa. Huuhtele lopuksi puhtaalla vedellä etikka pois neulaisista.

Itse oon huuhdellut neulasia Kangenin vahvassa 11.5 pH vedessä. 

Yhteen teekuppiin tarvitset: 

1 tl pieniksi pilkottuja männyn ja kuusen neulasia samassa suhteessa 

1,5dl kiehuvaa vettä 

Ohje: 

Laita neulaset kuppiin ja kaada kiehuvaa vettä päälle. Anna hautua vähintään 2min. ja siivilöi neulaset pois ennen teen juomista. Mausteeksi voi lisätä hunajaa. 

Aikuiset voi juoda 2 kupillista kerralla 3 kertaa päivässä. 

Pakasta loput pestyt havunneulaset ja ota pakkasesta aina tarvittava määrä. 

 

-Noora 

 

P.S.Jos haluat tietää lisää k-piikeistä, piikkiproteiinista ja havunneulasteestä, suosittelen tutustumaan riippumattoman tutkijan Kalevi Korennon ja bioresonanssitutkijan Marjo Urbanskin julkaisuihin. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *