Tämä puhdistava smoothie poistaa kehostasi myrkylliset raskasmetallit

tama puhdistava smoothie poistaa kehostasi myrkylliset raskasmetallit

Tämä puhdistava smoothie poistaa kehostasi myrkylliset raskasmetallit | Myrkylliset raskasmetallit (mm. elohopea, lyijy, alumiini, nikkeli, kupari) heikentävät ihmisten terveyttä merkittävästi, ne ovat yksi kroonisten sairausten ja oireiden aiheuttaja!

Myrkyllisten raskasmetallien kanssa ollaan tekemisissä lähes päivittäin, eikä niiltä voi välttyä kukaan. Niitä on alumiinitölkeissä, pattereissa, metalliastioissa, maaleissa, elintarvikkeissa jne. 

Myrkylliset raskasmetallit ei poistu kehosta itsestään, mutta onneksi niistä on kuitenkin mahdollista päästä eroon, TÄYSIN turvallisesti ja luonnollisesti. Kun tiedostaa tämän, voi alkaa tehdä toimia itsensä ja oman terveytensä hyväksi.

Tällä kertaa esittelyssä herkullinen ja yksinkertainen smoothie, joka auttaa sua vapautumaan kehoa kuormittavista raskasmetalleista ja siten parantumaan kroonisista oireista ja sairauksista!

Myrkylliset raskasmetallit tuhoavat terveyden

Ehkä aloit jo kauhistellen miettimään, mitä kaikkia myrkyllisiä raskasmetalleja elimistössäsi onkaan! Ja miten ne ovat heikentäneet terveyttäsi! Myrkylliset raskasmetallit ovat yksi kroonisten sairausten aiheuttajista!

Munkin kehossa on ollut vaikka mitä raskasmetalleja jo useita vuosia ja ne on osaltaan aiheuttanut mun ongelmia!

Ennen vanhaan esim. hampaat paikattiin amalgaami paikoilla. Tätä ei onneksi enää mun lapsuudessa tehty, mutta mun äidillä ja isällä molemmilla oli näitä paikkoja, eli heidän elohopea kuormituksensa on varmasti osittain periytynyt myös mulle.

Koko nuoruuteni käytin tavallisia deodorantteja, jotka sisältävät alumiinia!? Tuohon ohuelle iholle kun sitä  on monta vuotta levittänyt, on alumiini päässyt siitä kivasti imeytymään verenkiertoon. 

Onneksi tavallisten deodoranttien tilalle on olemassa toimivia, luonnollisempia vaihtoehtoja! Itse oon vasta muutaman vuoden käyttänyt näitä luonnollisia deodorantteja, joissa ei alumiinia tai muita myrkkyä ole.

Myös vesi, jota olen juonut lähes koko elämäni, on ollut tavallista vesijohtovettä. Vesijohtovedessä on kuparia, nikkeliä ja lyijyä, ei suuria määriä, mutta kun sitä juo jatkuvasti, niin kyllä vaan siitä pienestäkin määrästä alkaa kertyä suurempi.

Ja koska ihmisen kehosta 70% on vettä, on aika tosi tärkeetä kiinnittää huomiota siihen, mitä juo! Vihdoin tein itse tälle asialle jotain, ja hankin Kangenin. Sen myötä oon saanut nauttia puhtaasta, alkalisoidusta, antioksidanttipitoisesta ja mineraalipitoisesta vedestä.

(Lue lisää Ionisoitu Kangen vesi auttaa kehosi takaisin tasapainoon)

Entä sitten ruoka? Olenhan jo monta vuotta syönyt terveellisesti, tai ainakin luullut syöväni terveellisesti! Oon suosinut luomua ja lähiruokaa. Ja onhan se aina parempi, mutta se ei takaa, etteikö ruoka silti sisältäisi torjunta-aineita, jotka taas sisältävät raskasmetalleja. Myös kaloissa ja kalaöljyissä on usein paljon myrkyllisiä raskasmetalleja, kuten elohopeaa.

Poista kehostasi myrkylliset raskasmetallit turvallisesti

Jotkut saattavat ahdistua ajatellessaan, miten paljon myrkyllisiä raskasmetalleja on joka paikassa. Tämän tiedon ei ole kuitenkaan tarkoitus ahdistaa sua. 

Tämän tiedon on tarkoitus lisätä sun tietoisuutta. Tietoisuutta siitä, että vaikka raskasmetalleilta ei voi täysin välttyä kukaan, raskasmetalleista on mahdollista päästä eroon!

Yhä useammat kantavat myrkyllisiä raskasmetalleja kehossaan jo vauvasta asti, ne nimittäin periytyvät omilta vanhemmilta, joille ne ovat periytyneet heidän omilta vanhemmiltaan jne.

Toiset siis kuljettavat kehossaan raskasmetalleja, jotka ovat olleet siellä koko heidän elämänsä ajan!

Nämä vanhat raskasmetallit ovat kaikista suurin uhka terveydelle, koska ne ovat ehtineet kaivautua syvälle kudosten sisään. Ajan myötä ne ovat alkaneet hapettua ja alkaneet aiheuttaa vahinkoa ympäröivälle kudokselle edistäen tulehdusta.

Myrkylliset raskasmetallit kirjaimellisesti myrkyttävät kehon ja voivat vahingoittaa mitä vaan elintä, esim. aivoja, maksaa, ruoansulatusta tai hermostoa. Ne myös kuormittavat valtavasti ihmisten immuunipuolustusjärjestelmiä, jolloin ollaan alttiimpia lukuisille eri sairauksille.

tama puhdistava smoothie poistaa kehostasi myrkylliset raskasmetallit

Onneksi myrkylliset raskasmetallit voi myös turvallisesti poistaa kehosta! Ota avuksesi nämä viisi raaka-ainetta:

  1. Ohranorasmehujauhe

Vetää raskasmetalleja pernastasi, suolistostasi, haimastasi, kilpirauhasestasi ja lisääntymisjärjestelmästäsi. Ohranorasmehujauhe käsittelee elohopeaa niin, että se imeytyy kokonaan spirulinaan.

  1. Spirulina

Vetää raskasmetalleja aivoistasi, keskushermostostasi ja maksastasi ja imee itseensä ohranorasmehujauheen käsittelemän raskasmetallin.

  1. Korianteri

Kulkeutuu vaikeisiin paikkoihin ja poistaa tehokkaasti vanhoja raskasmetalleja (loistava apu elohopean poistoon)

  1. Metsämustikat

Poistaa raskasmetalleja aivoista. Mustikan voimakkaat antioksidantit auttavat korjaamaan poistuneiden raskasmetallien jättämiä aukkoja. Korjaaminen on erittäin tärkeää aivokudoksellesi.

  1. Atlantin dulse

Sitoutuu elohopeaan, lyijyyn, alumiiniin, kupariin, kadmiumiin ja nikkeliin. Kulkeutuu syvälle elimistön sopukoihin, sitoutuu löytämiinsä myrkkyihin ja auttaa varmistamaan, että myrkylliset raskasmetallit myös poistuvat kehostasi.

Tehokkaimmin nämä vaikuttavat kehossasi ja auttavat poistamaan myrkyllisiä raskasmetalleja, kun nautit ne samalla kertaa. Anthonyn kehittämä Heavy Metal Detox smoothie pitää sisällään paitsi nämä kaikki viisi raaka-ainetta, myös herkullisen maun! Smoothie reseptin löydät alta.

Heavy Metal Detox -smoothie

2 banaania

5dl metsämustikoita

2,5dl korianteria

1tl spirulinaa

1tl ohranorasmehujauhetta

1 rkl Atlantin dulsea

1 appelsiini

vettä oman maun mukaan (ite laitan n. 2-3dl)

Laita kaikki ainekset blenderiin ja blendaa tasaiseksi. Nauti!

Parhaimmat hyödyt saat juomalla tätä smoothieta päivittäin!

Puhdistavia hetkiä! 

-Noora

P.S. Lisää parantavia smoothie ohjeita täällä.

P.P.S Tieto tästä puhdistavasta smoothiesta Anthony Williamilta – nykyään pohjaan tietoni näyttöön perustuviin lähteisiin, joista voit lukea lisää täältä>>>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *