Todelliset syyt kroonisten sairausten takana

todelliset syyt kroonisten sairausten takana

Todelliset syyt kroonisten sairausten takana | Kipua, tuskaa, ahdistusta, pelkoa, epävarmuutta, masennusta…

Oot kärsinyt näistä ongelmista jo pidemmän aikaa. Susta tuntuu, että oot kokeillut jo ihan kaiken ja oot etsinyt apua jo joka paikasta. Tai sit sä oot vasta herännyt siihen, että haluat muutosta, joka tapauksessa, sä haluat oikeasti parantua.

Sä tiedät, miten tärkeää on hoitaa oireen sijaan oireen syytä. Sä tiedät, että se on välttämätöntä parantumisen kannalta.

Mutta mikä se todellinen syy on? Sä oot yrittänyt hoitaa jo vaikka ja mitä syytä!

Sulle on kerrottu, että sun sairaus johtuu joko siitä, että sun keho on tulehtunut tai että sun suoliston mikrobiomi on epätasapainossa tai että sun elimistö on vaan hyökänny itseään vastaan.

Sä oot yrittänyt hoitaa näitä sulle kerrottuja syitä, ja ne on tuonu helpotusta sun elämään. Mikään mitä oot tehnyt, ei oo kuitenkaan auttanut sua parantumaan kokonaan.

Ehkä arvaatkin miksi. Koska mikään näistä ei oo todellinen juurisyy sun sairaudelle.

Mä aion kertoo todelliset syyt kroonisten ja selittämättömien sairausten takana. Joku näistä, tai joku näiden yhdistelmä, on se, mikä aiheuttaa sun sairauden ja sitä hoitamalla sä voit vihdoin parantua.

Ruoka ei ole sairauden juurisyy

Lääketiede sanoo, ettei ruoalla ole mitään yhteyttä moniinkaan sairauksiin.  Vaihtoehtoinen lääketiede taas sanoo, että tietyt ruoat (mm. prosessoitu ruoka) on just niitä, mitkä aiheuttaa sairauksia.

Molemmat  ovat tietyllä tapaa oikeassa. Ruoalla on, omasta mielestäni ilmiselvästi, yhteys sairauksiin, mutta ruoka ei ole sairauden juurisyy. Ruoka ei koskaan aiheuta sairautta.

todelliset syyt kroonisten sairausten takana

Sua on opastettu välttämään tiettyjä ruokia ja syömään tiettyjä. Oot varmasti jättänyt pois gluteenin ja maitotuotteet ja lisännyt paljon kasvisten syömistä ja nää muutokset on todella auttaneet sua voimaan paremmin. Mikään ei kuitenkaan oo auttanut sua pysyvästi. Sä kärsit edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti.

Mä niin tiedän, mitä sä käyt just nyt läpi. Oon kokenut täysin saman. Oon testannut vaikka ja mitä ruokavalioita ja saanut osasta tosi paljon apua.

Kun elin useamman kuukauden ilman gluteenia, maitotuotteita, hiivaa ja prosessoitua sokeria, pääsin jatkuvasta refluksista ja happosalpaajista eroon.

Mutta silti kaikki ei vaan ollut kunnossa. Ruoansulatus toimi todella paljon paremmin kuin ennen, mutta vatsa turposi ja kipuili millon mistäkin. Välillä meni monia päiviä, joskus jopa viikkoja, ettei tuntunut mitään ja sitten saatoin taas yhtäkkiä näyttää useita päiviä siltä, kuin olisin ollut 6. kuulla raskaana. Vatsaan kertyi ilmaa ja haisin tosi pahalle!!!

Mitä syytin? No ruokaa tietysti. Välillä pidin syypäänä tomaattia, välillä sipulia, joskus omenaa, joskus perunaa. Aina piti löytää syyllinen ja aina se mun syyllinen oli joku ruoka-aine. Ja sitten mä välttelin sitä tiettyä pahan aiheuttajaa jonkun aikaa, kunnes taas sain oireita jostain ruoka-aineesta ja aloin syyttää sitä.

Ja näin jatku pari vuotta, kunnes mä vihdoin löysin oikean juurisyyn oireilleni.

Todelliset syyt kroonisten
sairausten takana

Tästä eteenpäin sun ei enää tarvii syytellä syyttömiä sairaudestasi, koska nyt paljastan sulle todelliset juurisyyt kroonisten ja selittämättömien sairausten takana:

  1. taudinaiheuttajat
  2. torjunta-aineet ja muut myrkyt
  3. säteily
  4. myrkylliset raskasmetallit
 

todelliset syyt kroonisten sairausten takana

Nämä siis aiheuttavat sun kärsimyksen. Ei sun keho, eikä ruoka.

Miksi moni kokee kuitenkin ruokavalion vaikuttavan merkittävästi omaan oloonsa? Koska ruoka todella vaikuttaa! Tietyt ruoat ruokkivat taudinaiheuttajia, jolloin ne vahvistuvat ja lisääntyvät, pahentavat tulehdusta ja aiheuttavat enemmän oireita. Toiset ruoat taas näännyttävät ja nujertavat taudinaiheuttajia, jolloin tulehdus rauhoittuu ja oireet helpottuu.

(Lue lisää Ruokavalio, jonka avulla voit parantua)

Ruoalla on siis todella suuri vaikutus krooniseen sairauteen, mutta se ei koskaan ole juurisyy.

Oot ehkä joskus miettinytkin, miten toinen voi syödä mitä tahansa kuinka paljon tahansa ilman mitään oireita, kun sun ei tarvii kun haukata pala patonkia, niin sun vatsa on viikon sekasin.

Se johtuu siitä, että toisten kehossa ei oo yhtä paljon taudinaiheuttajia kuin toisten. Tai ainakaan ne ei oo aktiivisia. Ja ne joilla ei oo aktiivisia taudinaiheuttajia, välttyy (ainakin toistaiseksi) oireilta ja sairauksilta, koska ruoka ei aiheuta sairautta.

Miten lähteä liikkeelle?
Miten alkaa hoitaa juurisyytä?

Kun aletaan hoitaa ja parantaa itseämme, on tärkeää muistaa, että me kaikki ollaan erilaisia. Me kaikki ollaan yksilöitä ja meissä voi olla erilaisia taudinaiheuttajia. Lisäksi meissä on yhdistelmiä eri myrkyistä, myrkyllisistä raskasmetalleista ja säteilystä, jotka vaikuttavat hoitoon myös.

Aluksi on hyvä selvittää, mitkä on just ne sun sairauden juurisyyt ja mikä tehoaa niihin kaikista parhaiten. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Anthony Williamin Medical Medium kirjoihin ja blogiin, joista saat paljon lisää tietoa näihin(kin) liittyen.

Kokosin sulle myös oppaan 5 askelta puhtaampaan ja vahvempaan kehoon, jonka avulla sä pystyt vaikka nyt heti alottaa sun ongelmien juurisyiden hoitamisen. Oli kyse sitten mistä tahansa kroonisesta sairaudesta tai oireesta, näiden askeleiden avulla pääset tehokkaaseen alkuun! 👣

-Noora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *